Lepomieli Touch


TÄMÄN VUODEN VIIMEISET AJAT:
ke 12.10
pe 21.10
ti 1.11

Jos mikään yllä olevista päivistä ei sovi, ota yhteyttä suoraan minuun ja katsotaan, jos saadaan sovitettua aika molempien aikatauluun.

antti@lepomieli.fi tai 0407271833

SPA hieronta
Saat rauhoittua. Nauttia.

Spa hieronta on ylellisyyttä sekä keholle että mielelle. Hieronta tehdään sinun tarpeidesi mukaisesti. Hienostuneet tuoksuöljyt ja lämmitetty hierontaöljy hellivät kaikkia aistejasi. Läsnäoleva kosketus auttaa sinua rentoutumaan ja tekee hieronnasta elämyksen.

Hoidossa kuunnellaan kehoasi ja hieronta tehdään juuri oikealla voimakkuudella, jonka kehosi pystyy vastaanottamaan.

45min 60€

75min 80€

Tunnekehohoito

Tunnekehohoito hiljentää ja rauhoittaa mieltä.

Kahdessa tunnissa saavutetaan niin syvä rauhallisuuden tila, että se on monelle täysin uudenlainen kokemus. Hoidon aikana asiakas pääsee syvään rentouden tilaan, jossa arkipäivän stressi ja murheet huuhtoutuvat pois. Hoidon jälkeistä olotilaa on kuvailtu ”kuin pilvillä kävelisi”.

Tunnekehohoito on hidasta hierontaa, joka tehdään aina kehon ehdoilla. Tämä hoitomuoto koskettaa syvemmältä kuin SPA hieronta ja usein vaikuttaa myös tunnetasolla. Hoitaja luo läsnäolollaan turvallisen tilan, jossa on helpompi olla oma itsensä. Tunnekehohoito sopii erityisesti heille, jotka haluavat saavuttaa tasapainon myös vaikeissa arjen tilanteissa.

120min 115€

Antti Leponiemi tekee hoitoja Tampereella Hair Garagessa Kerastase Institutessa klo 10-18.
Ajanvaraus: 03-212 0343

Hoidoilla on 100% tyytyväisyystakuu.

 

Lepomieli Touch -koulutukset

Opi koskettamaan tavalla, mikä luo kosketuksesta elämyksen. Koulutukset on suunnattu erityisesti työssään kosketusta käyttäville ammattilaisille. Esim. parturi-kampaajat, kosmetologit, jalkahoitajat, lääkärit tai sairaanhoitajat.

lisätietoa koulutuksista antti@lepomieli.fi